600 gr utvatna klippfisk
1 boks grovhakka tomater (med kvitlauk om du er veeeeldig glad i det)
1 stilk stangselleri i små terningar
1 gulrot i små terningar
1 hakka lauk
2 fedd hakka kvitlauk
5 ss olivenolje
1 l grønnsakskraft/buljong
4-5 poteter
Litt hakka persille og basilikum
3 ss hakka mandler
Salt og pepper
Skjer den utvatna klippfisken i porsjonsstykker-
Surr stangselleri,gulrot,lauk og kvitlauk i olja.
Ha i fisken og la den surre litt med i gryta.
Tøm over tomatane og krafta/buljongen og dryss på salt og pepper-
La dette små koke på svak varme.
I mens skreller og terner opp potetene. Legg dei oppi gryta og la det koke i 15-20 minutt.
Smak til med salt og pepper om du synest det er naudsynt og dryss over urtane og hakka mandlar.
Mmmmmmm :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar