mandag 6. september 2010

Calzone ala Idun Margrethe (10 år)

Deigen :

2,5 dl lunka vatn
1,5 ss olivenolje
3/4 ts salt
1,5 ts tørrgjær
ca 250 gr kveitemjøl

Fyllet :

2 dl hermetiske hakka tomater
1 ts kveitemjøl
6 grillpølser,kutta i biter
1/2 boks mais
Ein godt slant med risrester

Revet ost,sammenpiska egg.

Lag deigen som vanleg gjærdeig og sett til heving.

Lag så fyllet ved og blande kveitemjølet i tomatene i ei panne. Kok så dette opp og ha i resten.

Del deigen opp i ønska antall calzoner du vil ha,alt etter størrelsen du vil ha på dei og trill til bollar. Deretter kjevler du dei ut til små "pizzabunner". Ha ønska mengde fyll på ein halvdel og smør halve kanten med egg. Brett over og pensl med egg og dryss på litt ost. Steik v 220 gr i ca 15 min. Sjå etter og følg med :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar