mandag 26. juli 2010

Grilla kvitlauksscampi

Til 5 personer :

1 dl god olje
4 fedd kvitlauk,hakka
50 rå el kokte scampi
10 grillpinner av tre el andre om du har det.

Lage marinaden av olja og kvitlauken. Legg så scampien i. La dei marinerast i minimum 20 min,helst lenger.Eg har mine i marinade i minst ein time.
Tre så 5 og 5 på grillpinnane og legg på grillen. Snu ofte ! Bruker du dei rå så ser du at dei er ferdig når dei har fått ein fin rosa farge,men dei ferdig kokte må du berre prøve deg fram med. Men dei treng ikkje meir en totalt eit par tre minutt totalt på kvar side.

Server på ein god salat. Gjerne ruccola og rømmedipp. Smaker ufattelig godt så det er ikkje sikkert det er nok med 10 reker på kvar sjølv om ein har salat til,hi hi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar